Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 'Şehir Buluşmaları' kapsamında Burdur'u ziyaret etti. İlk durağı Burdur Valiliği oldu. Burdur Valisi Ali Arslantaş ve protokol üyeleri tarafından ağırlanan Bakan, Valilikte Şeref Defteri'ni imzaladı. Ardından, Burdur'da yapılan spor yatırımlarını değerlendirme toplantısına katıldı. Bakan Bak, ziyaretlerine Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nde bulunan Top Dikim Atölyesi ile devam etti.

Bakan Bak'tan Önemli Açıklamalar

AK Parti İl Başkanlığında partililerle bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı, son seçimlerde elde edilen zaferi ve yapılan çalışmaları değerlendirdi. Ayrıca Bakan Bak, Gençlik ve Spor Bakanlığı görevini devraldığını ve daha önce 65. hükümette de görev yaptığını hatırlattı.

Spora Yatırımlar Artıyor

Osman Aşkın Bak, Türkiye'nin dört bir yanını spor tesisleriyle donattıklarını, on binin üzerinde spor tesisiyle hizmet verdiklerini belirtti. Bu yatırımların gençliği teşvik etmek amacıyla yapıldığını vurguladı.

Burdur'da Neler Planlanıyor?

Valilikte gerçekleştirilen toplantıda, Burdur'da devam eden ve planlanan spor yatırımlarının ele alındığını ifade eden Bakan Bak, bölgeye olan desteklerini sürdüreceklerini belirtti.

Deprem Bölgesine Destek

Bakan, 6 Şubat'ta meydana gelen depremde yaşanan felaketi ve devletin bu konudaki çalışmalarını anlattı. Bakan, depremzedeler için yapılan çalışmalara öncelik verdiklerini vurguladı.

Spor Yatırımlarının Meyveleri Toplanıyor

Osman Aşkın Bak, Türkiye'nin spor alanında elde ettiği başarılara değindi. Ülkede yapılan spor yatırımlarının meyvelerini toplamaya başladıklarını ve sporcuların uluslararası yarışmalardan madalyalarla döndüğünü ifade etti.

Ahmet Davutoğlu'ndan Sivil Anayasa Çağrısı: "Makyaj Değil, Özde Değişim" Ahmet Davutoğlu'ndan Sivil Anayasa Çağrısı: "Makyaj Değil, Özde Değişim"

Seçim Sonuçlarına Yönelik Değerlendirmeler

Gençlik ve Spor Bakanı, son seçimlerle ilgili olarak "Ne yaparlarsa yapsınlar bu milletin iradesine hiç kimse ipotek koyamaz" şeklinde ifadelerle milletin kararına vurgu yaptı. Ayrıca Bakan Bak, kamuoyu anketlerine rağmen AK Parti'nin kazanacağını her zaman bildiklerini belirtti.

Bu açıklamaların ardından, Bakan'ın Burdur ziyareti sona erdi.