Hızlı teslimat alanında lider pozisyonda bulunan Getir, dünyada iki kıta arasında koşulan tek maraton olan Türkiye İş Bankası 45. İstanbul Maratonu'na bu yıl da destek vererek resmi sponsor oldu. Daha önce de bu büyük organizasyona destek olan Getir, bu yıl da maratonun heyecanını ve anlamını paylaşıyor.

Getir Market Türkiye CEO’su Batuhan Gültakan, maratona olan bağlılıklarını ve bu özel etkinlik karşısındaki duyarlılıklarını belirterek şunları ifade etti: “İstanbul Maratonu, bu benzersiz şehrin değerini ve önemini yansıtan uluslararası bir platform. Getir olarak başlangıçta bu şehirde doğduk ve sonrasında global bir marka haline geldik. Bu maratonda ikinci kez yer almamızın ötesinde, TEV ile birlikte oluşturduğumuz ‘Teknolojide Kız Öğrencilere Destek Burs Fonu’ için de bir katkı sunuyor olmamız bizim için gurur verici.”

Maratonda geçen sene, 51 farklı sivil toplum kuruluşuna destek için koşuldu ve 35 milyon lirayı aşan bir yardım toplandı. Bu yılki maratonda da Getir çalışanları, TEV işbirliği ile teknoloji alanında eğitim gören kız öğrencilere destek olmak adına yolları katedecek. Maraton, Getirlilerin yanı sıra birçok kişi ve kurum için sosyal sorumluluk projelerine destek olma fırsatı sunuyor.

Otomobil Alacaklar Dikkat! 2024 Mayıs Ayında Büyük İndirimler ve Sıfır Faiz! Otomobil Alacaklar Dikkat! 2024 Mayıs Ayında Büyük İndirimler ve Sıfır Faiz!

İstanbul Maratonu, hem sportif bir etkinlik olmasıyla hem de sosyal sorumluluk projelerine destek olmasıyla önemli bir platform haline geldi. Getir’in bu yıl da maratona verdiği destek, şirketin sosyal sorumluluk bilincini ve toplumsal duyarlılığını bir kez daha ortaya koymuş oldu. Bu yılki maratonun, hem sporcular için hem de destek olunan projeler için başarılı ve anlamlı olması temenni ediliyor.