Ağrı'nın da ihmal edilmiş şehirlerimizden birisi olduğunu ifade eden İmamoğlu, yeterince öğretmen, sağlık memuru ve doktor olmadığını, devletin hizmetini verecek kadroların olgunlaşmadığını dile getirdi.

AĞRILILARIN SORUNLARI ÇÖZÜLECEK

İmamoğlu, Ağrı'daki her konuyu incelediğini ve hiçbir zaman yıllarda bir hata yapmak istemediğini söyledi. Ağrı'nın problemlerinin kendisini çok üzdüğünü dile getiren İmamoğlu, atık su arıtma tesisi olmayan bir şehirdeyken 2023 yılında Türkiye'yi yöneten bir hükümetin olduğuna dikkat çekti. İmamoğlu, "Gelip Ağrı'ya hala 'yapacağız' mı diyeceksiniz. Biz geleceğiz, biz yapacağız, size söz veriyoruz" dedi. İmamoğlu, Ağrılıların eksikliklerinin gidereceğini, varsa yoksulluğu katkıyla aşacaklarını, çocukların eğitimine katkı sunacaklarını ve gençlere kültür sanat etkinlikleri düzenleyeceklerini belirtti.

Özgür Özel'den Liderlik Mesajı: "İlk Cumhurbaşkanı Gibi Davranacağız!" Özgür Özel'den Liderlik Mesajı: "İlk Cumhurbaşkanı Gibi Davranacağız!"

"SOSYAL YARDIMLARI EN ÜST SEVİYEYE ÇIKARACAĞIZ"

Ağrı'nın işsizliğin en çok olduğu illerimizden birisi olduğuna dikkat çeken İmamoğlu, çalışanların bir kısmının asgari ücretten daha düşük ücretle çalıştığını söyledi. İmamoğlu, sosyal yardımı İBB tarihinin en yüksek seviyesine çıkardıklarını belirterek, "Biz sosyal yardımları en üst seviyeye çıkaracağız, İstanbul'da yaptık burada da yapacağız" dedi. İmamoğlu, şu seçim öncesi devlet görevlilerinin "bunlar gelirse yardım kesilecek" gibi ifadeler kullanarak vatandaşları oylarına tehdit etmesi konusunda uyarıda bulundu.

BU SEÇİM KEMAL KILIÇDAROĞLU'NU TERCİH ETME SEÇİMİDİR

İmamoğlu, Millet İttifakı'nın güçlü liderleri olduğunu ve hayatını hak, hukuk, adalet mücadelesine adamış insanların bulunduğunu söyledi. Ekibiyle birlikte etnik kökenine bakmadan, kimliğine bakmadan, inancına bakmadan herkese eşit bakacaklarının altını çizen İmamoğlu, "Bu seçim Kemal Kılıçdaroğlu'nu tercih etme seçimidir" dedi. İmamoğlu, destek istediklerini ve sandık güvenliğine de destek olunmasını istedi.