Başvuru sonrası adaylara seçim sürecinde uymaları gereken bazı koşullar sunulacaktır. Bu koşullar, başvuru yapılan pozisyon ve ilana uygun şekilde belirlenir. Seçim sürecinde adaylar, özgeçmişlerini, iş deneyimlerini, eğitim bilgilerini ve kişisel bilgilerini sağlamalıdır. Bu bilgilerin doğruluğunu teyit için adaylardan belge istenebilir.

ÇAYKUR Personel Alımı İçin Gereken Nitelikler ÇAYKUR bünyesinde istihdam sağlayacak personel adaylarından, İŞKUR tarafından duyurulan niteliklere uygun olmaları talep edilmektedir. Başvuru esnasında adayların T.C. vatandaşı olması, Kamu haklarından mahrum olmaması, engelleyici sağlık sorununa sahip olmaması ve güvenlik soruşturması/ arşiv araştırmasından olumlu sonuç alınması gerekmektedir.

Altınay Savunma Teknolojileri Halka Arz Kaç Lot Verir? Altınay Savunma Teknolojileri Halka Arz Kaç Lot Verir?

Ayrıca, ÇAYKUR personel alımı için başvuru yapacak adayların Yüksek Okulu Ön lisans seviyesinde Çay Eksperliği ya da Çay Tarımı ve İşleme Teknolojisi bölümü mezunu olmaları talep edilmektedir. Adayların 18 yaşını doldurmuş olması ve 50 yaşından büyük olmamaları özel şartlar arasında bulunmaktadır.