Maçka kano tesislerinde gerçekleştirilen Türkiye Kupası heyecanı, Eskişehir'de devam ediyor. Türkiye'nin en iyi kanocuları, 2 gün boyunca mücadele ederek Türkiye Kupası şampiyonu olmak için ter dökecek.

Başkent Ankara'dan gelen sporcular, yarışmadan önce antrenmanlarını tamamladılar ve kano parkurunda hazırlıklarını sürdürüyorlar. Yarışmacılar arasında Lisanslı Sporcu Ali Mercan, İbrahim Yavuz, Serkan Çınar ve Hakan Yılmaz gibi ünlü isimler de yer alıyor.

Okan Buruk ve Tolunay Kafkas'tan Maç Sonu Çarpıcı Açıklamalar! Okan Buruk ve Tolunay Kafkas'tan Maç Sonu Çarpıcı Açıklamalar!

Yarışma bugün başladı ve yarın sona erecek. Yarışmada kadınlar ve erkekler 6 farklı kategoride mücadele ediyorlar. K1, C1, K2, C2, K4 ve C4 kategorilerinde yarışacak olan sporcular, parkurda en hızlı isim olmak için mücadele edecekler.

Kano tutkunları, Türkiye Kupası heyecanına ortak olmak için Eskişehir'e akın etti. Tribünler dolup taşarken, sporseverler heyecan dolu anlar yaşayacaklar. Ayrıca yarışma, ulusal medya tarafından da geniş bir şekilde takip ediliyor.

Türkiye Kupası heyecanı, kano severlere unutulmaz anlar yaşatırken, aynı zamanda Türk sporu için de önemli bir etkinlik olarak dikkat çekiyor. Yarışmada dereceye giren sporcular, Türkiye Kupası şampiyonluğunun yanı sıra, kendilerine milli takım forması giyme fırsatı da elde edecekler.