Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, 7 kişi de yaralandı.

Erdoğan: 'Enflasyon Mücadelesinde Hedef Net; 2028’de %4.7 Erdoğan: 'Enflasyon Mücadelesinde Hedef Net; 2028’de %4.7

Olay, D-130 Karayolu İzmit istikametinde meydana geldi. Kullandıkları araçlarla seyir halinde olan 34 plakalı Honda otomobil ve 41 plakalı Ford otomobil çarpıştı. Kazada, araçlarda bulunan bazı yolcular sıkıştı.

kocaeli kaza

İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, sıkışan yaralıları araçlardan çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Ancak, maalesef kaza sonucunda biri çocuk 2 kişi yaşamını yitirdi. Yaralı 7 kişi ise olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastanelere kaldırıldı.

Kazanın ardından bölgede inceleme başlatan polis ekipleri, kaza hakkında detaylı bir soruşturma başlattı. Kaza nedeniyle oluşan trafik yoğunluğu ise ekiplerin müdahalesiyle normale döndü. Olayla ilgili olarak şu an için herhangi bir tarafın kusuruyla ilgili resmi açıklama yapılmadı. Kazanın kesin nedeni ve ayrıntıları ilerleyen saatlerde netleşecek.