Konya'da yaşanan korkunç olayda, 43 yaşındaki M.Ş., 9 yaşındaki kızı B.Ş.'ye yönelik 'Çocuğun cinsel istismarı' suçlamasıyla 18 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı. Suçlamaları reddeden M.Ş., son savunmasında masumiyetini savunarak, "Ben böyle bir şey yapmadım. Benim çocuğum pırlanta kadar temiz. Ben o mesajları eşim benden boşanmaması için gönderdim. Beraatımı talep ediyorum" dedi.

Müge Anlı Bedriye Kılıç Olayı Nedir? Müge Anlı Bedriye Kılıç Olayı Nedir?

İlkokul 3. sınıf öğrencisi B.Ş., annesi S.Ş.'ye babası M.Ş.'nin cinsel istismarda bulunduğunu nisan ayında söyledi. S.Ş., eşi hakkında Beyşehir Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayette bulunarak, bu olayın ortaya çıkmasını sağladı. M.Ş. jandarma tarafından gözaltına alındı ve tutuklandı.

İfadesini Değiştirdi, Cezası Arttı!

M.Ş., ifadesinde suçlamaları reddederek, "Eşimle aramızda zaman zaman tartışmalar yaşanıyordu. Kayınpederimle de aramda husumet bulunuyordu. Bana iftira attıklarını düşünüyorum. Kızım ara ara gelip, bana dokunuyordu. Ben de bu konuda kendisini uyarmıştım. Hatırlamadığım bir zamanda oyun oynarken kızımın poposunu ısırmıştım. Suçlamaları kabul etmiyorum" şeklinde savunma yaptı.

Seydişehir Cumhuriyet Başsavcılığı, M.Ş. hakkında 'Çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan 22 yıl hapis cezası istedi. İddianamede, mağdur B.Ş.'nin babasının cinsel istismara maruz kaldığı, annesi S.Ş.'ye iletmesi üzerine olayın ortaya çıktığı, eşine gönderdiği mesajlarda suçunu itiraf ettiği belirtildi.

Seydişehir Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen son duruşmada mahkeme heyeti, M.Ş.'yi önce 10 yıl hapis cezasına çarptırdı. Ancak suçun öz kızına yönelik olması ve birden fazla gerçekleşmesi nedeniyle ceza 18 yıl 9 aya çıkartıldı. Mahkeme, mağdurun ve müştekinin ifadelerini ciddi ve inandırıcı bulduğunu vurgulayarak, M.Ş.'yi 'Çocuğun cinsel istismarı' suçundan cezalandırdı.