Yanağımda ve ellerimde sigara söndürdüler. Kıyafetlerimi yırttılar. çok korkmuş." Merve K., geçen yıl 8 Nisan'da Kosova'nın Selçuklu ilçesine bağlı mahallesindeki rezidansta Murat Demirci'nin WhatsApp üzerinden gönderdiği adrese gitti.

Apartmana girdiğinde Demirci'nin nişanlısı Sara Demir ve arkadaşı Tuğba Demirci ile karşılaştı. İddiaya göre Demir ve arkadaşı, Merve K.'nin saçını ve kıyafetlerini kesip, yüzündeki sigaraları söndürdü. Merve K.

Şikayet üzerine tutuklanan Murat Demirci, nişanlısı Sara Demir ve arkadaşları Tuğba Demirci, "Birden fazla kişiyle silahlı tehdit", "hırsızlık", "hakaret" ve "hakaret" suçlarından Konya 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nce tutuklandı. kuvvet", "mala zarar verme" ve "özgürlükten yoksun bırakma" suçlarından 37 yıla kadar hapis cezası istenebilir.

Adli süreçte adını Eda olarak değiştiren Merve K., eski erkek arkadaşı Murat Demirci hakkındaki şikayetini geri çekti. Üç zanlı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, Murat Demirci, Sara Demir ve Tuğba Demirci "hürriyetten yoksun bırakma" suçundan 9'ar yıl 10'ar ay hapis cezasına çarptırıldı.

"Tehdit ve saldırı" suçundan 6'şar yıl daha hapis cezasına çarptırıldılar "yaralama" suçu olarak kabul edilen "hırsızlık"tan 16 ay 15 gün. Sanıklar ve Eda K.'nin yokluğunda mahkeme kararı açıklandı.