Malatya'da Kavşakta Korkunç Çarpışma 1 Ağır, 1 Yaralı! Malatya'da Kavşakta Korkunç Çarpışma 1 Ağır, 1 Yaralı!

Yeşilyurt ilçesine bağlı Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Hakyol Sokak'ta meydana gelen olay, Malatya'da adeta şok etkisi yarattı. Akşam saatlerinde gerçekleşen silahlı kavga, aralarında daha önceden yaşanan husumet bulunan M.U. (22) ve F.C. (belirli bir yaşta) isimli şahıslar arasında ortaya çıktı. Sokakta karşılaşan iki genç arasındaki sözlü tartışma, kısa sürede büyüyerek fiziksel bir çatışmaya dönüştü.

Kontrolden çıkan kavga esnasında F.C., yanında bulunan silahını çekerek M.U.'ya ateş etti. M.U. olay yerinde aldığı kurşun yarasıyla yere yığılırken, çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı genç, olay yerine gelen ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, M.U.'nun durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, şüpheli F.C. ise kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürerken, taraflar arasındaki husumetin neye dayandığı ve olayın detayları daha fazla aydınlatılmaya çalışılıyor.