Dün Gece Dolar Neden Düştü? Dün Gece Dolar Neden Düştü?

Malatya'da, dün akşam saat 19.00 sıralarında Malatya-Elazığ karayolu üzerindeki Pütürge yol ayrımında ciddi bir trafik kazası meydana geldi. Kaza, iki otomobilin çarpışması sonucu gerçekleşti, dört kişi yaralandı.

Kazanın Detayları ve Çarpışmanın Nedeni

Elazığ istikametinden gelen M.B. (33) idaresindeki 44 AEJ 051 plakalı otomobil, Pütürge yolu istikametine dönüş yapmak istediği sırada, aynı yönden gelen B.K. (33) yönetimindeki 58 ABH 594 plakalı otomobille çarpıştı. İlk belirlemelere göre, bu çarpışma, dönüş manevrası sırasında meydana geldi.

Yaralıların Durumu ve Hastaneye Sevk Edilmeleri

Kazada S.K. (58), E.K. (54), Z.K. (41) ve 7 yaşındaki B.K. yaralandı. Olay yerine yapılan ihbar üzerine, jandarma ve sağlık ekipleri hızla müdahale için sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Malatya'daki Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi verilirken, hastane yetkilileri tedavi altına alınan kişilerin durumlarının takip edildiğini açıkladı.

Kazayla ilgili olarak geniş çaplı bir inceleme başlatıldı. Jandarma ekipleri, kazanın nedenlerini ve detaylarını ortaya çıkarmak için çalışmalara başladı. Kaza yerinde yapılan ilk incelemeler ve görgü tanıklarının ifadeleri, kazanın nasıl meydana geldiğine dair önemli bilgiler sağladı.