Okan Buruk ve Tolunay Kafkas'tan Maç Sonu Çarpıcı Açıklamalar! Okan Buruk ve Tolunay Kafkas'tan Maç Sonu Çarpıcı Açıklamalar!

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, 9-10 Eylül 2023 tarihlerinde büyük bir heyecana sahne oldu. Diamond Cup Karate Turnuvası, 83 farklı kulüpten 783 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Bu büyük organizasyonda Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Karate Takımı, 19 sporcusuyla sahne aldı ve yarışmaya damga vurdu.

Turnuvada, Manisa BBSK'nın yetenekli sporcularından Semih Furkan Kumcu, Yağmur Toygar ve Kevser Koparan gümüş madalyanın sahibi oldu. Bunun yanı sıra, Asya İkra Erce, Hamza Abed, Hakan Yıldız ve Batuhan Bayır, bronz madalya ile geri döndü. Utku Tan ve Mehmet Talha Kartal'ın turnuva genel sıralamasında 5., Tuba Belge ve Rukiye Hayder Najm'ın ise 7. oldukları gözlendi. Ceylin Ferihan Uyanık da turnuva sonunda 9. sırada yer aldı.

Manisa BBSK Karatecileri

Manisa BBSK Karate Takımı'nın başarılı Antrenörü Ali Eşsiz, turnuva sonrasında yaptığı açıklamada, derece alıp alamayan tüm sporcularının bu büyük organizasyonda gösterdikleri performanstan dolayı gurur duyduğunu belirtti. Eşsiz, "Tüm sporcularımızın ve onlara destek olan ailelerinin emeklerine şahit olduk. Hepsi bu turnuvada en iyilerini ortaya koydular. Önümüzdeki hazırlık müsabakaları için tüm takımıma başarılar diliyorum. Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübümüze verdikleri destekten ötürü de teşekkürlerimi sunarım." şeklinde konuştu.

Bu etkinlik, Türkiye'nin dört bir yanından gelen sporcuların, karate tutkusunu, disiplini ve yeteneklerini en üst seviyede sergileyerek, spora olan ilgiyi artırma adına önemli bir adım oldu. Manisa BBSK Karate Takımı'nın elde ettiği başarılar da bu turnuvanın en dikkat çekici anlarından biri oldu.