Mem Ararat Diyarbakır konseri 2023 yılında yapacağını duyurduğu günden itibaren oldukça merak edilmeye başladı. Yapacağı konserin günü gibi tarih bilgilerinin yanı sıra, nerede? olacağı ve bilet fiyatlarının kaç TL? üzerinden satılacağı da araştırılmakta.

Mem Ararat Diyarbakır konseri öncesinde insanlar konsere katılmak için büyük arayış içerisindeler. Ayrıca konsere çevre illerden de bir çok kişini geleceği bilgileri paylaşılmakta. Merak edenler ve bilmeyenler için 2023 yılındaki Diyarbakır konserine dair güncel bilgileri buradan bulacaksınız. Aynı zamanda konser öncesinde merak edilen sorularınızın cevaplarına da özel yer ayırdık.

Gerçek ismi Mehmet Esen olan sanatçı, sahne adı olan Mem Ararat ile tanınmaktadır. Mardin'de dünyaya gelen sanatçı şuanda 41 yaşında olmasına rağmen sanat kariyerine güzel başarıları da sığdırmayı başarmış. Vereceği Diyarbakır konserleri öncesinde yoğun ilginin arama motorlarında yansıyor olmasından bu durumu görebiliyoruz.

MEM ARARAT DİYARBAKIR KONSERİ NE ZAMAN? VE NEREDE?

Mem Ararat konserini merak edenler ve katılmak isteyenler, biletler tükenmeden alması gerekiyor. 8 Temmuz 2023 akşamı Ziz Müzik Organizasyonuyla Seyrantepe Kapalı Spor Salonunda başlayacak olan konserin biletleri tükenmek üzere. Konserle ilgili daha fazla detay resmi olarak paylaşılmamış. Lakin Mem Ararat tarafından önceki konserlerine bakıldığında oldukça neşeli ve güzel geçtiğini görebiliyoruz. Diyarbakır konseri için 8 Temmuzda yapılacak olan bu organizasyonun haricinde farklı bir etkinlik tarihi şuanda gözükmemektedir.

Hadisenin Destek İstediği Nutsa Buzaladze Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında Hadisenin Destek İstediği Nutsa Buzaladze Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında

KONSER BİLET FİYATLARI KAÇ TL?

Mem Ararat tarafından Diyarbakır da verilecek olan Ziz Müzik Organizasyonuyla Seyrantepe Kapalı Spor Salonundaki konserin fiyatları genel giriş olarak 285 TL fiyatında satışa sunulmuştur. 8 Temmuz 2023 tarihi için bu geçerli konser bileti fiyatları farklı konserlerde değişiklik gösterecektir.

MEM ARARAT KİMDİR?

Mem Ararat, Kürt müziğinde önemli bir yere sahip olan bir şarkıcıdır. Doğum adıyla Mehmet Esen olarak 17 Eylül 1981 yılında Mardin'in Derik ilçesinde doğmuştur. Kürt müziği geleneğinin önemli temsilcilerinden biri olarak kabul edilir ve birçok Kürt müzik eserine imza atmıştır. Mem Ararat, müzik kariyerine başladığı tarihlerden bugünlere kadar oldukça başarılı şekilde ilerliyor. Kürt müziği geleneğindeki önemli şarkıcı ve müzisyenlerle birlikte çalıştı ve kısa sürede tanındı. Mem Ararat, kendine özgü yorumuyla, Kürt müziği alanında kendine özgü bir yer edindi.