CHP'YE KATILAN RÜSTEM KARA, "SEÇİMLERİ BİRLEŞEREK KAZANACAĞIZ" DEDİ

Rüstem Kara, CHP’ye katılarak seçimlerde birleşerek kazanacaklarını söyledi. Kara, uzun yıllar sendikal mücadele içinde olduğu arkadaşlarının yanında yer alarak, yargı bağımsızlığı, devletin kurumlarına yeniden işlev kazandırılması, çocukların ve gençlerin geleceğinin başka ülkelerde aramasının önüne geçilmesi gibi amaçlarla iktidara karşı mücadele edeceklerini belirtti.

SAMSUN KURUCULARINDAN OLAN KARA, HEM PARTİDEN HEM DE MİLLETVEKİLLİĞİ ADAYLIĞINDAN İSTİFA ETTİ

Rüstem Kara, uzun yıllardır Memleket Partisi'nde aktif olarak siyaset yaparken, partisinden ve milletvekilliği adaylığından ayrılarak CHP'ye katıldı. Kara'nın istifası, parti içinde şaşkınlık yarattı.

FATİH TÜRKEL: "MİLLET İTTİFAKINDA ETKİN BİR ROL OYNAYAN PARTİLERİN BİRLEŞMESİ ÇOK DEĞERLİ"

CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, Rüstem Kara ve Mahir İnce'nin katılımları ile ilgili olarak, Millet İttifakı'nın oluşumunda etkin bir rol oynayan ve ortak bir program hazırlayan siyasi partilerin birleşmelerini ülkemizin birliği ve bütünlüğü açısından çok değerli bulduklarını söyledi.

RÜSTEM KARA: "MEMLEKET MÜCADELESİNDE BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ"

Rüstem Kara, CHP'ye katılarak memleket mücadelesine birlikte devam edeceklerini ifade etti. Kara, seçimlerin birleşerek kazanılacağını vurgulayarak, Millet İttifakı'nın yanında yer alacaklarını belirtti.