VAHİT KAYRICI 1. SIRADA

Dün akşam saatlerinde açıklanan listede bazı sürpriz isimler dikkat çekti ve bunlardan biri, Ceza İnfaz Düzenlemesi sonrası cezaevinden tahliye edilen ve yakın zamanda adı sıkça geçen Alaattin Çakıcı'ya yakınlığıyla bilinen Vahit Kayrıcı oldu. Kayrıcı, Çorum 1. sıra milletvekili adayı olarak seçimlere katılacak ve daha önce tatil fotoğrafları ile Çakıcı ile birlikte medyada yer almıştı.

"GENEL BAŞKANIMIZIN BİR ADIM ÖNÜNDEN YÜRÜMEZ"

Vahit Kayrıcı'nın Çakıcı ile birlikte tatilde çekilen fotoğrafları sonrası, Kayrıcı'nın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye rakip olabileceği iddiaları gündeme gelmişti. Ancak Çakıcı, bu iddialara yanıt olarak "Genel Başkanımızın bir adım önünden yürümez" şeklinde bir açıklama yapmıştı.

SİNAN ATEŞ AYRINTISI

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in ölümüne ilişkin soruşturma kapsamında aranan kişi ile aynı evde olduğu tespit edilen Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, yeniden Mersin'den aday gösterildi. Ancak Kılavuz, 2018 seçimlerinde Mersin'de 1. sıradan aday gösterilmesine rağmen bu sefer 4. sıraya düşürüldü. Bu durum, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin parti içinde vermek istediği bir mesaj olarak yorumlanıyor.