Fenerbahçe yönetimi, Mourinho ile görüşmeleri uzun süredir yürütüyordu. Geçtiğimiz hafta sonu Londra'da oynanan Borussia Dortmund - Real Madrid maçında bir araya gelen taraflar, nihayet anlaşmaya vardı. 61 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcı, öğle saatlerinde İstanbul Havalimanı'na indi.

TARAFTARLARA AÇIK İMZA TÖRENİ

Fenerbahçe, Mourinho için kulüp stadyumunda taraftarlara da açık olacak bir imza töreni düzenleyecek. Saat 19.00'da başlayacak tören öncesinde stadyum kapıları saat 17.00'de açılacak. Mourinho'nun imza törenine yoğun bir ilgi bekleniyor.

Başarılı teknik adam, Fenerbahçe'ye gelerek Süper Lig'de büyük bir heyecan ve beklenti oluşturdu. Sarı-lacivertliler, Mourinho'nun deneyiminden yararlanarak şampiyonluğa ulaşmayı hedefliyor.

Galatasaray Lecce Maçı Şifresiz İzle (Selçuk Sports HD, RTS Sports, Taraftarium24 ve Sportdigital Live) Galatasaray Lecce Maçı Şifresiz İzle (Selçuk Sports HD, RTS Sports, Taraftarium24 ve Sportdigital Live)

MOURINHO'NUN HEDEFLERİ MERAK EDİLİYOR

Mourinho, ligde ve Avrupa kupalarında Fenerbahçe'yi eski günlerine döndürmeyi amaçlıyor. Başarılı bir sezon geçirmesi halinde hem Türk futbolu hem de Fenerbahçe için büyük bir kazanım olacak.

İstanbul'a gelen Portekizli çalıştırıcı, imza töreni öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunacak. Mourinho'nun Fenerbahçe ile ilgili hedefleri ve planları merakla bekleniyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR