Zübeyde Hanım Mezarında Özel Anma: CHP Liderinden Tarihi Vurgu! Zübeyde Hanım Mezarında Özel Anma: CHP Liderinden Tarihi Vurgu!

Kendisini dinleyen gençlere hitap eden İnce, seçim meydanlarının artık gençlerin eline geçtiğini belirtirken, ülkeye gelecek için güvence isteyen gençlerin taleplerine de kulak verdi.
Ancak en dikkat çeken açıklamalarından biri, anket şirketlerine yönelik eleştirileri oldu. İnce, anket şirketlerinin para karşılığı istediği sonuçları verdiğini savunarak, kendisine geçen gün bir telefon geldiğini ve bu kişinin "noterden senet veririm yüzde 10'sun" dediğini söyledi.


Anketlerin güvenilirliği konusunda şüphelerini dile getiren İnce, gençlerle sandıkları patlatacaklarına inandığını ifade etti. Bu açıklamalarla birlikte İnce'nin seçim çalışmaları da hız kazandı.
Muharrem İnce, seçimlerin 2 turlu olacağına dair açıklamalar yaparken, Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanlış bir tercih yaptığını da dile getirdi. İnce'ye göre, CHP, İYİ Parti ve Memleket Partisi ittifak kurarak, cumhuriyetçiler ve Atatürkçüler olarak hareket etmeliydi. Ancak bu gerçekleşmedi ve İnce, partisinin sandıkta patlama yaşayacağına inanarak seçimlere hazırlanıyor.