Kayseri-Malatya karayolu Gürün İlçesi İncesu mevkiinde geçtiğimiz günlerde yaşanan kaza, bölgedeki vatandaşları yasa boğdu. Elazığ’ın Maden ilçesinde astsubay olarak görev yapan O.K. yönetimindeki 38 FM 168 plakalı otomobil, yağmurun etkisiyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı.

EN ACI ÖLÜM

Kazada araçta bulunan O.K.’nın nişanlısı Selin Köse, olay yerinde hayatını kaybetti. Bu acı haberi alan ailesi ve yakınları büyük üzüntü yaşarken, kazaya tanık olan diğer sürücüler de büyük şok yaşadılar. Ağır yaralanan O.K. ise ambulansla Gürün Devlet Hastanesine kaldırıldı.

İbrahim Oktugan Müdür Hangi Okulda Görev Yapıyordu? İbrahim Oktugan Müdür Hangi Okulda Görev Yapıyordu?

Kaza sonrasında bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, savcılık da olayla ilgili inceleme başlattı. Ancak henüz net bir bilgi paylaşılmamış olsa da, kazanın yağmurlu hava koşullarının neden olduğu zemin kayganlığından kaynaklandığı düşünülüyor.

Bu tür trajik olaylar hatırlatmalıdır ki, trafik kurallarına uymak ve dikkatli bir şekilde araç kullanmak hayat kurtarıcı önlemlerdir. Yağmurlu havalarda özellikle yüksek hızlardan kaçınmak ve sürüş koşullarına uygun şekilde araç kullanmak, kazaların önüne geçmek için alınabilecek basit tedbirlerdendir.

Biz de bu üzücü olayda hayatını kaybeden Selin Köse'ye Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı, yaralanan O.K.'ya ise acil şifalar diliyoruz. Ayrıca tüm sürücülerin, kendi ve diğer insanların güvenliği için trafik kurallarına ve sürüş koşullarına uymalarını hatırlatmak istiyoruz.