AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Osman Gökçek'in Youtuber Oğuzhan Uğur'a yönelik yaptığı eleştirilere Uğur'dan cevap geldi. Gökçek, katıldığı A Haber programında Uğur'un deprem sürecinde 1 hafta 10 gün boyunca dezenformasyon yaptığını ve deprem bölgesine gidip kimseye yardım etmediğini iddia etmişti. Ancak tam da bugün, deprem bölgesindeki Hatay'a giden Uğur, Gökçek'e yanıt verdi.

Meral Akşener Neden Aday Olmadı? Sebebi Nedir? 2024 Meral Akşener Neden Aday Olmadı? Sebebi Nedir? 2024

OĞUZHAN UĞUR "Hala söylediğiniz yalanlara mı inanıyorsunuz?"

Uğur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ben yaptıklarımı konuşup, insanları aydınlatırken birileri de mesela benim aday olduğum partiye oy verenlerden 'tamam, bu sefer deprem olmuş ama biz buna oy verelim' şeklinde siyasi reklam yaparken, ben deprem bölgesine giderken siz neredesiniz? Hala söylediğiniz yalanlara mı inanıyorsunuz?" ifadelerini kullandı.

"Siyasi oyunlardan vazgeçin"

Uğur ayrıca, "Ben deprem bölgesine gittim, insanlarla buluştum, onların ihtiyaçlarını karşıladım ve elimden geldiğince yardım ettim. Siz ise sadece boş laflar ederek, insanları yanıltarak siyasi kazançlar sağlamaya çalışıyorsunuz. Bence artık bu tür siyasi oyunlardan vazgeçin ve gerçekleri konuşalım" dedi.