Rizespor - Sakaryaspor maçı 13 Nisan 2023 Perşembe günü saat 16:00'da Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanacak. Maçın hakemi ise Halil Umut Meler olacak. Müsabaka TRT Spor'da canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi, istatistikleri, kadroları ve gelişmeleri Sporx Canlı Skor sayfasından da takip edebilirsiniz.

Rizespor - Sakaryaspor maçının muhtemel 11'leri şöyle:

Rizespor: Gökhan Akkan, Moroziuk, Talbi, Meriah, Melnjak, Abdullah Durak, Fernando Boldrin, Samudio, Tunay Torun, Michalak, Skoda

Sakaryaspor: Oğuz Çalışkan, Canberk Ömer Özdemir, Berkay Can Değirmencioğlu, Hakan Aslantaş, Burak Bekaroğlu, Berk İsmail Ünsal, Ferhat Yazgan, Dilaver Güçlü, Oğuz Kocabal, Berkay Sefa Kara, Bahattin Köse

Rizespor ile Sakaryaspor arasında oynanan son 10 maçta 5 galibiyet Rizespor'un, 3 galibiyet Sakaryaspor'un oldu. 2 maç ise berabere bitti. İki takım arasındaki son maç 14 Kasım 2022 tarihinde Sakarya Atatürk Stadyumu'nda oynandı ve Sakaryaspor 2-1 kazandı.

Rizespor - Sakaryaspor maçı öncesinde iki takımın da durumu şöyle:

Rizespor: TFF 1. Lig'de 31 maçta 18 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 yenilgi alan Rizespor, 60 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Son 5 maçında ise 4 galibiyet ve 1 yenilgi alan Rizespor'un en golcü oyuncusu ise 14 golle Milan Skoda.

Sakaryaspor: TFF 1. Lig'de 31 maçta 15 galibiyet, 9 beraberlik ve 7 yenilgi alan Sakaryaspor, 54 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Son 5 maçında ise 3 galibiyet ve 2 beraberlik alan Sakaryaspor'un en golcü oyuncusu ise 12 golle Bahattin Köse.

Rizespor - Sakaryaspor maçı öncesi iki takımın teknik direktörleri de basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman:

"Sakaryaspor çok iyi bir takım ve çok iyi bir hocaya sahip. Bizim için çok zor bir maç olacak ama biz de hazırız. Liderliği korumak için sahada elimizden geleni yapacağız. Taraftarlarımızdan da bize destek olmalarını istiyoruz."

Dedi.