Kuşadası'nda Köpek Sevme Kavgası Tatilciler Arbedeye Karıştı Kuşadası'nda Köpek Sevme Kavgası Tatilciler Arbedeye Karıştı

Başvuru esnasında adaylardan bazı belgeler istenecektir. Bu belgeler arasında; özgeçmiş, kamu personeli kimlik belgesi veya nüfus cüzdanı fotokopisi, KPSS sonuç belgesi, mezuniyet belgesi gibi belgeler yer almaktadır. Belirtilen belgelerin eksiksiz ve doğru bir şekilde hazırlanması önemlidir.

Selçuk Üniversitesi, diş hekimliği fakültesinde çalışacak olan sağlık personeli için sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Alımın, sağlık personeli kadrolarının yanı sıra temizlik, tekniker kadroları için de olacağı belirtildi. Başvuru süreci 24 Mayıs – 28 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olup adayların belirtilen şartları sağlaması ve istenilen belgeleri tam ve doğru bir şekilde doldurması gerekmektedir. Selçuk Üniversitesi’nde görev almak isteyen kişiler için bu sözleşmeli personel alımı büyük bir fırsat olabilir. Başvuru yapacak olan herkese başarılar dileriz.