Şırnak İsmetpaşa Mahallesi'nde yaşanan bıçaklı kavga, aile içi husumetin kanlı sonuçlar doğurmasına neden oldu. Eniştesi ile aralarında daha önceden var olan husumetten dolayı N.U. isimli şahıs, eniştesinin kardeşleri H.A. ve C.A. ile karşı karşıya geldi.

Kavganın Detayları ve Yaralananlar

Yolda karşılaşan taraflar arasında çıkan tartışma, kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. İddiaya göre N.U., cebinden çıkardığı bıçakla H.A. ve C.A.'yı yaraladı ve olay yerinden kaçtı. Kanlar içinde yere yığılan iki kardeş, çevredeki vatandaşların hızlı müdahalesi ve ihbarı üzerine hemen hastaneye kaldırıldı.

Şırnak Devlet Hastanesine kaldırılan H.A. ve C.A.'nın hayati tehlikelerinin devam ettiği belirtildi. Olay sonrası kaçan şüpheli N.U., polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Şüpheli, suç aleti bıçakla birlikte saklandığı yerde gözaltına alındı.

Şırnak'taki Acı Olay: Yangında Yaralanan Çocuk 22 Gün Sonra Vefat Etti! Şırnak'taki Acı Olay: Yangında Yaralanan Çocuk 22 Gün Sonra Vefat Etti!

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, polis ekipleri olayın detaylarını ve husumetin sebeplerini araştırıyor. Ayrıca, kavganın neden başladığı ve olayın tüm yönleriyle incelenmesi için çalışmalar sürdürülüyor.