Kur'an-ı Kerim'i Yırtan Kişi, Polis Tarafından Linçten Kurtarıldı! Kur'an-ı Kerim'i Yırtan Kişi, Polis Tarafından Linçten Kurtarıldı!

Şırnak'ın Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan bir binanın zemin katındaki dairede meydana gelen yangın, bir ailenin dramına neden oldu. Elektrik kontağından çıktığı belirlenen yangında dumandan etkilenen 4 çocuktan biri, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

yangında dumandan etkilenen 4 çocuktan 1'i hayatını kaybetti2

Olay, 513. Sokak'ta bulunan binanın zemin katında gerçekleşti. Elektrik trafosundan kaynaklandığı tespit edilen yangın, kısa sürede dairenin içini sardı. Yangının etkisiyle mahsur kalan K.Y. (12), E.U. (14), U.M.K. (15) ve H.T. isimli çocuklar, olay yerine sevk edilen sağlık, itfaiye ve polis ekipleri tarafından dışarı çıkartıldı.

Yaralı çocuklar, hemen Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ne yazık ki, H.T. isimli çocuk tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer çocukların durumunun ise ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

yangında dumandan etkilenen 4 çocuktan 1'i hayatını kaybetti

Bu trajik olay sonrasında bölgede geniş çaplı bir inceleme başlatılırken, yangının nedeni olarak elektrik kontağı tespit edildi. Ailenin ve mahalle sakinlerinin büyük üzüntü yaşadığı facia, yangınla mücadele eden ekiplerin çabalarına rağmen büyük bir acıya dönüştü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.