Beşiktaş Ankaragücü Atakan Çankaya Olayı Nedir? Beşiktaş Ankaragücü Atakan Çankaya Olayı Nedir?

Sivasspor, Trendyol Süper Lig'de dün Alanyaspor'u 2-1'lik skorla geride bırakmanın ardından, Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. eleme turunda karşılaşacağı Artvin Hopaspor maçının provasına başladı.

Kırmızı-beyazlı ekip, Alanyaspor Tesisleri'nde Teknik Direktör Servet Çetin'in nezaretinde enerjik bir antrenmana imza attı. Antrenmanın ilk bölümü dinamik ısınma hareketleri ile başlarken, takım daha sonra 5’e 2 pas organizasyonlarına odaklandı. Yiğidolar'ın enerjisi yüksek olan bu antrenmanı, yarı sahada yapılan çift kale maçla sona erdi.

Alanyaspor karşılaşmasında tam 90 dakika mücadele eden oyuncular ise, özel bir program dahilinde yenileme çalışması gerçekleştirdi. Zorlu lig maçının ardından gelen bu hafif çalışma, oyuncuların fiziksel toparlanmasına katkı sağladı.

Öte yandan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel bir anlam katan kırmızı-beyazlı futbolcular, Türk bayrağı ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Sivassporlu futbolcuların bu anlamlı jesti, tesislerdeki diğer personel tarafından da büyük bir coşkuyla karşılandı.

Yiğidolar, bugün Sivas'a dönerek maç hazırlıklarına ev sahibi oldukları tesislerde devam edecek. Sivasspor ve Artvin Hopaspor arasındaki heyecan dolu kupa mücadelesi, 1 Kasım Perşembe günü saat 13.00'te Sivas 4 Eylül Stadı'nda futbolseverlerle buluşacak.