Düğünleri Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde gerçekleşti ve bu 2 günlük etkinlik boyunca 2 ton yiyecek misafirlere sunuldu. Ancak düğünün en dikkat çeken tarafı, damada takılan 5 milyon 200 bin lira değerindeki altın ve para ile geline takılan 1 kilo altın ve 75 bin lira oldu. Toplamda takı ve paraların 6,9 milyon lira değerinde olduğu belirtildi.

Telefon Alamayanlara Müjde! 9 Mayıs A101 Aktüel Kataloğunda Teknoloji Şöleni Telefon Alamayanlara Müjde! 9 Mayıs A101 Aktüel Kataloğunda Teknoloji Şöleni

Tıvorlu İsmail’in Oğlu Evlendi! Takılan Takılar Dudak Uçuklattı!

Düğüne Birçok Ünlü İsim Katıldı

Mazlum Aşkan ve Zine Ataman'ın düğününe, Beytüşşebap Belediye Başkanı Habip Aşan, Goyan, Elki, Jırki, Mamhura, Pirosi ve Gevdan gibi bölgedeki aşiretlerin liderleri ve mensupları, internet fenomenleri, yurt dışından gelen iş insanları ve birçok davetli katıldı. Özel hazırlanmış folklor ekibi de düğünde yöresel kıyafetleriyle dans gösterileri sundu ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu

Tıvorlu İsmail’in Oğlu Evlendi! Takılan Takılar Dudak Uçuklattı!

adına çelenk sunuldu.

Dudak Uçuklatan Takı Miktarı

Misafirler için düğünde 2 ton yiyecek hazırlandı ve dağıtıldı. Ancak en büyük dikkat çeken şey, damada 5 milyon 200 bin lira değerinde altın ve para, geline de 1 kilo altın ve 75 bin lira değerinde takı takılması oldu. Toplamda takılan takı ve paraların değeri 6,9 milyon lirayı buldu.

Tıvorlu İsmail’in Oğlu Evlendi! Takılan Takılar Dudak Uçuklattı!

İsmail Aşkan, oğlunun düğününe katılan herkesten memnun olduğunu belirterek, "Çok mutluyuz, benim onları yalnız bırakmadığım gibi, onların da beni yalnız bırakmamış olduğunu görmek beni çok duygulandırdı. Gelen, gelemeyen, desteklerini ve tebriklerini ileten, düğünde bulunan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim" dedi. İlçe Belediye Başkanı Habip Aşan da düğünün sosyal bir aktiviteye dönüştüğünü ifade ederek, herkese teşekkür edip genç çifte mutluluklar diledi.