300 bin TL'lik 2+1 ve 3+1 daireler, aylık ödemeleri düşük olan taksitler şeklinde alıcısını bekliyor. Müracaatlar ise yarın sona eriyor. İşte yeni ilanlar ile ilgili ayrıntılar ve çok daha fazlası haberimizde...


TOKİ kura çekimleri il il bazında devam ederken TOKİ kura takvimi 7. Etap tarihleri de belirlendi. İzmir ve İstanbul'da yaşayan vatandaşlar kura sonuçlarının açıklanacağı tarihi dört gözle bekliyor. Diğer taraftan TOKİ, 'İlk Evim' projesinden bağımsız bir şekilde ayrı konut satışlarını sürdürüyor. Bu açıdan bakıldığında 2+1 ve 3+1 daireler 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla sahiplerini bekliyor. Söz konusu bu evler açısından müracaatlar alındıktan sonra kura çekim yapılacak ve toplu konut idaresinin resmi internet sayfasında ilan edilecek.

TOKİ Yeni İlanlarını Duyurdu

Bugün Yağmur Yağacak Mı? Saat Kaçta Yağmur Var? (5 Mayıs 2024) Bugün Yağmur Yağacak Mı? Saat Kaçta Yağmur Var? (5 Mayıs 2024)

Çorum TOKİ 2+1 ve 3+1 daire fiyatı 332.092 TL'den satışa sunuluyor. Konut ticari merkez konuttur ve brüt 65 metrekare olup net 40 metrekaredir. KDV oranı %1 olmakla beraber oda sayısı 1+1 ve blok tipi ise blok H, H1. Zemin katta bulunan daire numarası 1 ada 114 parsel 1 olacak şekilde satışa sunulmakla beraber cephesi artış türü en düşük banka adı Ziraat Bankası A.Ş

Bu konut projesinden faydalanmak isteyen vatandaşların TOKİ İdaresi resmi internet sayfası üzerinden bakmaları ile herhangi bir Ziraat Bankası şubesine giderek konutun detaylarını paylaşıp daha ayrıntılı bilgiye ulaşmaları mümkündür.