Trabzon Gümüşhane de başlayan sel yağışı sonrasında yaşanan heyelan herkesi etkiledi. Doğu Karadeniz bölgesinde yoğun yağışlarla birlikte oluşan heyelanlar bölgede oturan vatandaşları oldukça korkuttu. Trabzon'un Maçka ilçesinden geçen Trabzon-Gümüşhane karayolu üzerindeki Hamsiköy ve Sümela yolları yaşanan bu heyelanlar sonrasında ulaşıma kapanmış hale geldi. Akşam saatlerinde başlayan yoğun sağanak yağışı sonrasında durumu sele dönüştürdü ve heyelanların yaşanmasına sebep oldu. 

Pegasus'tan Açılışa Özel 1 Euro'luk Kampanya! Pegasus'tan Açılışa Özel 1 Euro'luk Kampanya!

TRABZON GÜMÜŞHANE YOLU HEYELAN YAŞADI GÖRÜNTÜLERİ KORKUTTU!

TRABZON GÜMÜŞHANE YOLU HEYELAN YAŞADI GÖRÜNTÜLERİ KORKUTTU!

Trabzon da başlayan gece saatlerindeki yağış ardından sağanağa dönüştü ve selle birlikte heyelan yaşanmasına sebep oldu. Gümüşhane karayolu üzerindeki hamsiköy ve sümela yollarında yaşanan heyelan yüzünden yollar kapandı ve bu durum oldukça olumsuz etkilere yol açtı. Yaşanan bu heyelanda yamaçta bulunan topraklar koparak yolu kapattı, yamaçtan aşağı uçan taşlar ve ağaç parçaları yolun kolay bir şekilde açılmamasına sebep oluyordu. Köylere gidecek yardımlar veya köylülerin ulaşımlarının kapanması ciddi durumlar için de bir korku yarattı. 

TRABZON GÜMÜŞHANE YOLU HEYELAN YAŞADI GÖRÜNTÜLERİ KORKUTTU!

Yaşanan bu heyelanların ardından geride kalan görüntüler oldukça merak ediliyor. Sizler için oluşturduğumuz bu özel içeriğimizde özellikle heyelan haberlerinden daha çok arkasında bıraktığı izleri ve o anlarda yaşananları aktarmaya çalıştık. Trabzon da etkisini gösteren bu denli yoğun yağışlarda yaşanan seller ve sebep olduğu heyelan durumlarını ön görerek alınması gereken önlemleri bir kere daha önlemini anlamış olduk. Çok fazla yayınlanmayan görüntüleri sizler için bir araya getirerek konu hakkında merak edenleri için paylaşılır hale getirdik. 

HEYELAN VE SEL İLE İLGİLİ VİDEOLAR;

Trabzondaki bu yoğun yağışların sebep olduğu sel ve heyelanlar oldukça etkili olduğu için yarattığı tahribatta çevre sakinleri mağdur etmeye başladı. Bu durumlardan ders çıkartarak önlemler alınması ve duruma dair güncel bilgilere hakim olmanız adına videolarla birlikte sizleri bilgilendirmek istedik. 

Yaşanan sellerin köydeki etkileri oldukça yüksek. Göz ardı edilemeyecek bu durumlar için acilen önlemler alınması şart. Bölge bu gibi doğa olaylarına oldukça müsait, özellikle köylere giden yolların güvenliği ve köydeki yaşam alanlarının güvenliğini sağlamak bu hususta oldukça önem arz etmektedir. Yapılacak olan güncel gelişmeleri ve açıklamaları da sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.