Galatasaray-Beşiktaş maçını canlı ve kesintisiz izlemek isteyen futbol tutkunları, İnat TV, İnat Box, Selçuk Sports HD ve Taraftarium24 gibi platformlara sıkça rastlıyorlar. Fakat bu platformların, yasa dışı yöntemlerle yayın yapması dikkat çeker hale gelmiştir. Bu tarz lisanssız yayın sitelerinden kaçınılması önerilir.

Trabzonspor-Alanyaspor Maçı Canlı İzle

Trabzonspor-Alanyaspor maçına taraftarların da ilgisi oldukça fazla. Karşılaşma Bein Sports 1 kanalından canlı olarak ekranlara gelecek. Maçı izlemek isteyenler Bein Sports'a üye olmalıdır. Ülkemizde Süper Lig maçlarının yayın hakkı  Bein Sports'a aittir. 

Trendyol Süper Lig'in nefesleri kesen maçlarından birine daha hazır olun! 9. haftada sahne alacak olan Trabzonspor ile Alanyaspor, futbolseverlerin hafta sonunu renklendirecek. Merakla beklenen bu zirve maçında taraftarlar, Papara Park'ın sıcak atmosferini özleyen Abdullah Avcı ve ekibinin nasıl bir performans sergileyeceğini bekliyor.

beIN SPORTS Canlı Yayını

İzmir'de Büyük Mücadele: Pınar Karşıyaka, Galatasaray Ekmas'a Karşı! İzmir'de Büyük Mücadele: Pınar Karşıyaka, Galatasaray Ekmas'a Karşı!

Maçın hakemi Arda Kardeşler'in düdük çalacağı bu kritik mücadelede, her iki takım da ligin üst sıralarında yer alabilmek adına kritik bir 3 puan mücadelesi verecek. Papara Park'ta 7 aylık bir aranın ardından sahne alacak olan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, takımını galibiyet için motive ediyor. Ancak Alanyaspor da ligin iddialı takımlarından biri olarak bu zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla dönmeyi hedefliyor.

Karadeniz fırtınası Trabzonspor, son maçlarda yakaladığı çıkışını sürdürme niyetinde. Alanyaspor ise, dış saha performansı ile dikkat çekiyor ve bu maçtan da sürpriz bir sonuçla ayrılmayı planlıyor.

Trabzonspor-Alanyaspor Maçı

TRABZONSPOR - ALANYASPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Trabzonspor: Uğurcan, Mehmet Can, Baniya, Denswil, Ereni Berat, Mendy, Bardhi, Abdülkadir, Visca, Onuachu

Alanyaspor: Ertuğrul, Aliti, Fatih, Balkovec, Efecan, Novais, Oğuz, Eduardo, Richard, Augusto, Cordova

Avcı'nın İlk Maçı Olacak

Süper Lig'de ilk 8 haftada 12 puan toplayabilen bordo-mavililer, teknik direktör Bjelica ile yollarını ayırdıktan sonra ikinci kez göreve getirdiği Abdullah Avcı yönetimindeki ilk karşılaşmasına çıkacak. En son Adana Demirspor deplasmanından 1-0'lık mağlubiyetle dönen Karadeniz devi, Avcı yönetimindeki ilk maçından galibiyetle ayrılarak çıkışa geçmenin mücadelesini verecek.