Sivas'ın Suşehri ilçesinde yaşanan traktör kazasında iki kişi hayatını kaybetti. Araç, önce bir evin duvarına çarptıktan sonra yaklaşık 6 metre yükseklikten bir bahçeye devrildi.

Kaza Nasıl Oldu?

Suşehri ilçesinin Çataloluk köyünde meydana gelen kazada, Nurgul Katta Kulova isimli yabancı uyruklu sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Nurgul Katta Kulova isimi yabancı uyruklu kadının direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu traktör önce evin duvarına ardından yaklaşık 6 metre yükseklikten bahçeye uçtu.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden Büyük Operasyon: 17 PKK/YPG'li Terörist Yakalandı! Türk Silahlı Kuvvetleri'nden Büyük Operasyon: 17 PKK/YPG'li Terörist Yakalandı!

Olay Yerine Acil Müdahale

Kazanın hemen ardından olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde gerçekleştirdiği ilk incelemelerde, Nurgul Katta Kulova'nın hayatını kaybettiği tespit edildi.

Hastane Müdahalesi Yetersiz Kaldı

Olay yerinden ağır yaralı olarak Suşehri Devlet Hastanesine kaldırılan 72 yaşındaki Kazım Böyrek, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazanın Ardından Soruşturma Başladı Meydana gelen bu acı olayın ardından yetkililer, kazayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Olayın nedenlerinin ve kazanın nasıl meydana geldiğinin detayları, soruşturma sonunda açıklığa kavuşacak.