Pençe-Kilit Harekâtı'nın kritik bir safhasında, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) ait bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışma, yürekleri yakan bir haberi gündeme taşıdı: Gaziantepli Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün, vatanı için canını feda etti. Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi, Fatih Mahallesi'nde yaşayan ailesine ulaşan bu acı haber, bölgeyi yasa boğdu.

Gaziantep'li Şehit Hakan Gün'ün Hikayesi

Gaziantep

Pençe-Kilit Harekâtı, Türkiye'nin sınır ötesi güvenliğini sağlama amacıyla yürütülen kritik bir operasyon. Bu operasyonun son çatışmasında, bölücü terör örgütü mensuplarıyla yaşanan ağır mücadelede kahraman Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün, ülkesi için en yüksek fedakarlığı yaptı. Bekar olan şehidimizin ailesine, ilçe kaymakamı, askeri ve diğer kurum yetkilileri tarafından verilen şehadet haberi, mahalleyi hüzne boğdu.

Cenazeye Gidenleri Taşıyan Minibüs Devrildi: 2'si Ağır 18 Yaralı Cenazeye Gidenleri Taşıyan Minibüs Devrildi: 2'si Ağır 18 Yaralı

Şehidin ailesi ve yakınları, aldıkları haberle derin bir üzüntüye gark oldu. Gözyaşları arasında, Hakan Gün'ün kahramanca mücadelesinin anıları paylaşıldı. Mahalle sakinleri ve Gün ailesinin dostları, şehidin evine ve sokağına Türk bayrakları asarak, milli birlik ve beraberlik ruhunu gösterdi.

Bu vatan için canını feda eden Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün'ün şahadeti, Gaziantep başta olmak üzere tüm Türkiye'de yankı buldu. Yurt genelindeki vatandaşlar, şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti. Gaziantepli şehidimizin hikayesi, vatanseverliğin ve fedakarlığın bir simgesi olarak hafızalarda yer etti.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün, geride gözü yaşlı bir aile ve minnettar bir millet bırakarak, kahramanlık destanının sayfalarında ebediyete intikal etti.