Bu İpuçları Sayesinde Daha Uzun Ömürlü Lastiklere Sahip Olmak Mümkün Bu İpuçları Sayesinde Daha Uzun Ömürlü Lastiklere Sahip Olmak Mümkün
  • Çift kamera sistemi ile yüksek kaliteli fotoğraflar çekebilme imkanı
  • A13 bionic çipseti sayesinde yüksek performans ve hızlı işlemler gerçekleştirme
  • 6.1 inç Liquid Retina ekranı ile yüksek çözünürlüklü görüntü kalitesi sunma
  • Su ve toza dayanıklı olmasıyla dayanıklılık sağlama
  • 3110 mAh batarya kapasitesi ile uzun pil ömrü sağlama

A101'DEN ALINAN İPHONE 11'LARDA GARANTİ SÜRESİ

A101 marketlerinden alınan iPhone 11 cep telefonlarına tüm Apple ürünlerinde olduğu gibi 2 yıl garanti süresi veriliyor. Bu garanti süresi içinde, cihazda meydana gelebilecek herhangi bir problemde müşteriler garanti hizmeti alabiliyor.

Ayrıca, A101 marketlerine özel olarak sunulan indirimli fiyatlar ve kampanyalar sayesinde müşteriler, en son teknolojiye sahip iPhone 11'i uygun fiyata satın alabiliyorlar.

Ülkemizde en çok tercih edilen telefon markalarından birisi olan iPhone, A101 marketlerinde gerçekleştirilen kampanya ile tekrar tüketicilerin karşısına çıkıyor. Satıştan kaldırılmasının ardından milyonların hayalini suya düşüren iPhone 11, A101 marketlerinde dev indirimler ile yeniden satışa sunuluyor.

iPhone 11 cep telefonunun teknolojik özellikleri ve uygun fiyatı sayesinde genç vatandaşların tercih sebebi olmaya devam ediyor. Ayrıca, A101 marketlerinden alınan iPhone 11'lerin 2 yıllık garanti süresi de kullanıcıların güvenli alışveriş yapma imkanı sunuyor.

Tüm bu nedenlerden dolayı, iPhone meraklıları için A101 marketlerinde gerçekleştirilen bu kampanya oldukça cazip bir fırsat olarak değerlendirilebilir.