Mersin'de Vahşet... Eşini Öldürüp İntihar Etti Mersin'de Vahşet... Eşini Öldürüp İntihar Etti

Adana'nın Çukurova ilçesinde, kontrolünü kaybeden bir otomobilin sinyalizasyon direğine çarpıp kaldırıma çıkması sonucu yaşanan korkunç kaza, şehirde yankı uyandırdı. Kazada kaldırımda yürümekte olan bir kişi hayatını kaybederken, araç içerisindeki üç kişi de yaralandı. Çevredeki vatandaşların sürücüye yönelik öfkesi ise polisin müdahalesiyle yatıştırıldı.

Kaza Anı ve İlk Müdahale

Olay, Adana'nın Çukurova ilçesine bağlı Mavi Bulvar üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sürücüsü henüz belirlenemeyen 01 AOK 508 plakalı otomobil, kontrolünü kaybederek önce sinyalizasyon direğine çarptı, ardından da kaldırıma çıktı. Bu sırada kaldırımda yürüyen Faruk K. (36) ağır yaralandı. Araç içerisinde bulunan üç kişi de çeşitli yaralanmalarla hastaneye kaldırıldı.

Adana'da Kontrolsüz Araç Dehşet Saçtı

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kaldırıldığı hastanede Faruk K. hayatını kaybetti. Faruk K.’nin cenazesi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Araç içerisinde yaralanan diğer üç kişinin tedavisi ise devam ediyor.

Vatandaşların Tepkisi ve Polis Müdahalesi

Olay yerine toplanan çevredeki vatandaşlar, kazanın şokunu üzerlerinden atamadan sürücüye öfkelerini kustu. İsimsiz sürücü, çevredeki vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Ancak, kaza yerinde görevli trafik polisi, havaya defalarca ateş açarak sürücüyü kurtardı ve güvenli bir yere aldı. Olayın ardından gözaltına alınan sürücü, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Hukuki Süreç Başladı

Yaşanan bu elim kaza sonrasında, gözaltına alınan sürücü hakkında hukuki süreç başlatıldı. Kazanın ardından başlatılan soruşturma kapsamında, sürücünün alkol ya da uyuşturucu etkisi altında olup olmadığı, aracın hız durumu ve trafik kurallarına uyup uymadığı detaylı olarak incelenecek. Faruk K.'nın cenazesi ise, yapılacak otopsinin ardından ailesine teslim edilecek.