İslahiye Kazasi Son Dakika (İzle) 2024 İslahiye Kazasi Son Dakika (İzle) 2024

Yüreğir ilçesinin Selahattin Eyyübi Mahallesi'nde bulunan sakin bir sokakta silah sesleri yankılandı. Berat Çetiner (25) ve Seymen Cantürk (21), kadın meselesi sebebiyle önceden anlaşmazlık yaşadıkları A.Y. ile yüzleşmek için plakasız bir motosikletle mekâna geldi. Ancak iki grup arasındaki bu anlaşmazlık, tahmin edilenden daha büyük bir olaya dönüştü. Kısa süre içinde kavganın tarafları silahlarına sarıldı ve sokakta kurşun yağmuru başladı.

Gürültüyü duyan mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. Ancak müdahale için gelen sağlık ekipleri, Berat Çetiner'in başına isabet eden kurşun nedeniyle ağır yaralandığını tespit etti. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Çetiner, burada doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan Çetiner'in yakınları, büyük üzüntü yaşadı.

Kavgada göğsünden vurulan Seymen Cantürk'ün durumu da ağır olduğu belirlendi. O da kaldırıldığı hastanede tüm tıbbi müdahalelere rağmen yaşam mücadelesini kaybetti. Seymen Cantürk'ün cenazesi de Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Olayın duyulmasının ardından, Adana sakinleri ve özellikle bölge halkı büyük bir şok yaşadı. Bu tür olayların sıklıkla yaşanmaması için yetkililerin ve mahalle sakinlerinin daha etkin önlemler alması gerektiği konusunda hemfikir oldular. Polis, olayın faillerini bulabilmek ve kavganın asıl nedenini ortaya çıkartabilmek için soruşturmasını sürdürüyor.