Edinilen bilgilere göre, Adıyaman'da dün meydana gelen trafik kazası, yürekleri ağıza getirdi. Adıyaman Gölbaşı karayolunun 40. kilometresinde iki aracın korkunç çarpışması sonucunda meydana gelen kazada, 4 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı.

Olay Yerine Acil Müdahale

Kazanın haber verilmesiyle birlikte olay yerine hemen çok sayıda ambulans, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada otomobil içerisinde sıkışan yaralılar, olay yerine gelen ekipler tarafından büyük bir özenle çıkartıldı.

Mersin'de Vahşet... Eşini Öldürüp İntihar Etti Mersin'de Vahşet... Eşini Öldürüp İntihar Etti

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Yaralıların durumu hakkında bilgi almak isteyen yakınları, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine akın etti. Sıkışan yaralılar, ekiplerin hızlı müdahalesiyle kurtarılarak Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yetkililerden Açıklama Bekleniyor

Kazayla ilgili incelemelerin devam ettiği ve yetkililerin olayla ilgili detaylı bir açıklama yapacağı belirtildi. Kazanın nedeni ve diğer detaylarına dair soruşturma sürüyor.

Olayın yankıları ve kazada yaşamını yitirenlerin kimlikleri hakkında detaylı bilgilere ulaşılmaya çalışılıyor. Kaza sonrası Adıyaman Gölbaşı karayolu bir süre trafiğe kapandı. Ulaşım, kaza yerindeki incelemelerin tamamlanmasının ardından normale döndü.