Afyonkarahisar’da tarım işçilerinden oluşan bir minibüsün kontrolden çıkması sonucu korkunç bir kaza yaşandı. Çay ilçesi çıkışında meydana gelen kazada, B.K. yönetimindeki 03 M 5906 plakalı şehir işçi minibüsü, henüz belirlenemeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle şarampole saptı ve ağaçlara çarparak durabildi. Kazada, araçtaki ağaç dallarının saplandığı korkunç bir tablo ortaya çıktı ve maalesef 6 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi de yaralandı.

TÜPRAŞ'ta İş Kazası: 1 Ölü - Kaza Nasıl Oldu? TÜPRAŞ'ta İş Kazası: 1 Ölü - Kaza Nasıl Oldu?

OLAY YERİNE ÇOK SAYIDA SAĞLIK EKİBİ SEVKEDİLDİ

Kaza sonrasında çevredeki insanlar hızla durumu yetkililere bildirdi ve olay yerine polis, jandarma, AFAD ve 112 Acil servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri kazazedelerin yardımına koşarak, yaralıları hızla ambulanslarla Çay ve Bolvadin Devlet Hastanelerine taşıdı. Ne yazık ki, kazada yaşamını yitiren 6 kişinin kimlikleri henüz belirlenememişti.

KAZA HAKKINDA GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kazanın etkisiyle devrilen minibüs, olay yerine çağrılan bir vinç yardımıyla çıkarılarak çekiciye yüklenirken, kurtarma çalışmaları sırasında Afyonkarahisar-Konya karayolu bir yönü yaklaşık 10 dakika boyunca trafiğe kapatıldı.

Bu üzücü olay sonrasında yetkililerin detaylı bir inceleme yapması bekleniyor. Kazada hayatını kaybedenlerin kimliklerinin belirlenmesi ve nedeninin tespit edilmesi için çalışmalar sürdürülüyor.