Konya'nın Akşehir ilçesinde meydana gelen korkunç trafik kazası, yerel halkı yasa boğdu. Araba yüklü kurtarıcının, aynı yöndeki otomobile arkadan çarpması sonucu otomobil adeta hurdaya döndü. Kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybederken, eşi de ağır yaralandı.

Akşehir ilçesi Yeniköy Mahallesi civarında, saat 14.30 sıralarında vuku bulan kaza şok etkisi yarattı. M.A. idaresindeki 42 APY 421 plakalı araba yüklü kurtarıcı, bilinmeyen bir sebeple önünde seyreden 42 U 9563 plakalı otomobile hızla arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil, bariyerle kurtarıcı arasında sıkıştı ve tamamen hurdaya döndü.

İbrahim Oktugan Müdür Hangi Okulda Görev Yapıyordu? İbrahim Oktugan Müdür Hangi Okulda Görev Yapıyordu?

Otomobilde bulunan Murat Yardım (45) ve eşi D.Y. kazada yaralandı. Bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından Akşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Murat Yardım, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Eşi D.Y.'nin tedavisine devam edilirken, sağlık durumunun stabil olduğu belirtildi.

Kaza sonrası olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Bölgeye gelen jandarma ekipleri, kaza ile ilgili incelemelerde bulundu. Olayın şoku ile neye uğradığını şaşıran kurtarıcı sürücüsü M.A., jandarma tarafından gözaltına alındı ve ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği, kazanın nedeninin netleşmesi için kurtarıcı ve otomobildeki elektronik veri kayıtlarının inceleneceği belirtildi.