SEÇİM ARİFESİNDE NEYİN PEŞİNDE BUNLAR?

Çakıcı, açıklamasının devamında Muhammed Yakut’un bahsettiği aşiret isimlerinden kimseyi tanımadığını söyledi. Seçim arifesinde neyin peşinde olduklarını sorgulayan Çakıcı, yakın dostlarından olan Abdurrahman Yakut ve Ahmet Yakut’un amcası olan Muhammed Yakut hakkında herhangi bir bilgisi olmadığını ifade etti.

YİĞİT OLAN ADAMIN KARŞISINA DİKİLİR VE HESAP SORAR

Alaattin Çakıcı, kendisinin hiç kimseye yalakalık yapmadığını, kimsenin arkasından laf konuşmadığını ve söylediği sözleri asla inkar etmediğini söyledi. Kendisine karşı olan herkesin istediği yerde kendisini bulabileceğini belirten Çakıcı, kimin kim ile ne problemi varsa televizyonlarda konuşmaya gerek olmadığını ve yiğit olan bir adamın karşısına dikilip hesap sorabileceğini de sözlerine ekledi.

BU AÇIKLAMA İLE NE ANLAŞILABİLİR?

Alaattin Çakıcı’nın açıklamasından anlaşılan şey, Muhammed Yakut’un kendisiyle herhangi bir ilişkisi olmadığıdır. Çakıcı, yakın dostlarından olan Abdurrahman Yakut ve Ahmet Yakut ile ilgili bir bilgisinin olduğunu ancak Muhammed Yakut hakkında herhangi bir bilgiye sahip olmadığını söylemiştir.

MUHAMMED YAKUT KİMDİR?

Muhammed Yakut’un iş dünyasında çeşitli alanlarda çalışmaları olduğu ve Diyarbakır'lı olduğu belirtilmektedir. Almanya’da yaşadığına dair bir YouTube videosu bulunmaktadır. Ancak, son zamanlarda yakın çevresindeki bazı ifşaatlar nedeniyle öldürüldüğü söylentileri yayılmıştır.