Denizli'de yaklaşık 18 yıldır evli olan Gökhan Y. (40) ve Kerzi Y. (40) çifti arasında geçimsizlik başladı. Eve çok sık uğramayan Gökhan Y.'nin kendisini aldattığını düşünen Kerzi Y., yaptığı araştırmalar sonucunda eşinin S.G. isimli Özbek sevgilisi olduğunu ve ondan bir bebeği olduğunu öğrendi. Bu duruma dayanamayan Kerzi Y., Özbek sevgilisinin adresini bularak ona asit atmak için harekete geçti.

Eve gittiğinde kocası Gökhan Y.'nin sevgilisi S.G. ile tartışan Kerzi Y., yanında bulunan 2 aylık H.Y. adlı bebeğe de asit fırlattıktan sonra kayıplara karıştı. İhbar üzerine sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan anne ve çocuk acılar içindeydi. Polis, olayın ardından harekete geçerek şüpheli kadını kısa sürede Fatih Mahallesi'nde yakaladı.

Gözaltına alınan Kerzi Y., ilk ifadesinde kıskançlık nedeniyle kocasının kendisini aldattığını öğrenince kontrolünü kaybettiğini söyledi. Hastanede tedavi altına alınan anne hala iyileşme sürecindeyken, 2 aylık bebeğin hayati tehlikesi devam ediyor. Olayın detayları ise kamuoyunda büyük infial yarattı.