Sabah saatlerinde Kozlu ilçesi Fatih Sitesi mevkisinde gerçekleşen olayda, Murat Dursun P., Buket Y.'nin evinin önüne gitti ve burada aracının lastiklerini kesti. Ardından aracın yanına gelen Buket Y. ile aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Murat P., bucaklama saldırısına geçti. Buket Y. 6 bıçak darbesiyle ağır yaralandı ve ambulansla hastaneye kaldırıldı.

2 Pislik Bir Arada! Tuvalet Deliğine Saklanan Uyuşturucular Ele Geçirildi! 2 Pislik Bir Arada! Tuvalet Deliğine Saklanan Uyuşturucular Ele Geçirildi!

Tutuklamanın Hemen Ardından İfade

Murat Dursun P., olayın hemen ardından polis tarafından yakalandı ve gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde, Buket Y.'nin kendisine cinsel içerikli videolarını gösterdiğini söyledi. Olayın ardından kanının kaynadığını ve gözünün döndüğünü belirtti. Ayrıca, Buket Y.'nin aynı apartmanda yaşayan N.U. ile ilişkisi olduğunu öğrendiğini ve eşyalarını geri istediğini ancak sonuç alamadığını da dile getirdi.

Toplumsal Yapıdaki Problemler

Bu olay, Türkiye'deki toplumsal yapıda birçok sorunu ortaya çıkarmaktadır. Özellikle, kadınların maruz kaldığı şiddet ve erkeklerin bu şiddeti meşrulaştırmaya çalıştığı algısı büyük bir problemdir. Bunun yanı sıra, her iki tarafın da aile yapısında yaşaması gibi konular da tartışılabilir. Ancak, tüm bu sorunlar düşünülse bile, hiçbir zaman şiddete başvurmak doğru değildir ve yasal yollara başvurulması gerekir. Olayın net bir şekilde aydınlatılması ve suçluların cezalandırılması için adli sürecin titizlikle takip edilmesi gerekmektedir.