Aziz Yıldırım Başkan Adayı Oldu mu? 2024 Aziz Yıldırım Başkan Adayı Oldu mu? 2024

Cenk Şen, İsmail Köybaşı (kendi kalesine) ve Aminu Umar'ın attığı gollerle Bodrumspor'un galibiyeti kesinleşti. Göztepe'nin tek golünü ise Atınç Nukan kaydetti. Bodrumspor, bu sonuçla yarı finalde mücadele etmeye hak kazandı.

PLAY-OFF'TA REKABET KIZIŞIYOR

Samsunspor ve Çaykur Rizespor'un ardından Süper Lig'e yükselecek son takımın belirleneceği Spor Toto 1. Lig play-off'ta rekabet kızışıyor. Normal sezonu 3. sırada tamamlayan Pendikspor, doğrudan finale yükselirken, diğer takımlar yarı final için mücadele ediyor. Bodrumspor'un rakibi, Sakaryaspor ile Eyüpspor arasındaki maçın galibi olacak. Bu takımlar daha önce play-off'tan Süper Lig vizesi almış olsalar da, Bodrumspor ilk defa bu seviyede mücadele ediyor.

PLAY-OFF SİSTEMİ 28. KEZ UYGULANIYOR

Spor Toto 1. Lig'de bu sezon 28. kez uygulanan play-off sistemi, her yıl olduğu gibi heyecanlı maçlara sahne oluyor. Play-off'tan çıkan takım, Süper Lig'e yükselmenin yanı sıra büyük bir prestij kazanıyor. Pendikspor ve Bodrumspor ilk defa bu sisteme dahil olurken, Sakaryaspor beşinci, Göztepe üçüncü ve Eyüpspor ikinci kez mücadele ediyor. Bu takımlardan daha önce Göztepe ve Sakaryaspor ikişer kez play-off'tan Süper Lig vizesi almayı başarmıştı.