Samsun Öğretmen Cinayet Olayı Nedir? Son Dakika 2024 Samsun Öğretmen Cinayet Olayı Nedir? Son Dakika 2024

TEM Yolu Bolu Dağı Tüneli'nde otomobil, otobüs, tır ve kar küreme aracı çarpıştı. Zincirleme kaza sonucunda otomobil sürücüsü yaşamını yitirirken, 6 kişi ise yararlandı.

İstanbul Yönü Trafiğe Kapandı

İhbar ile bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle İstanbul yönü komple ulaşıma kapanırken, yolda uzun araç kuyruğu oluştu. Trafik ekipleri, sürücüleri TEM yolu Abant gişelerinden D-100 yoluna yönlendirdi.

Bolu Valisi Erkan Kılıç’tan Açıklama

Bolu Valisi Erkan Kılıç, kazanın gerçekleştiği yere gelip ekiplerden detaylı bilgi aldıktan sonra gazetecilerin sorularına cevap verdi. Vali Kılıç;

“Otomobilin tünelin sağ tarafındaki bankete çarpması sonucunda bir kaza meydana geldi. Bu sırada karayollarının küreme aracı yardım etmek amacıyla duruyor. O sırada arkadan gelen otobüs, kaza yapan otomobile çarpıyor. Kazaya 3-4 araç karışıyor. Bir vatandaşımız hayatını kaybetti. Kendisine Allah'tan rahmet diliyoruz. 6 vatandaşımız ise hafif şekilde yaralandı.”

İstanbul İstikametinin Trafiğe Kapandığını Dile Getiren Vali Erkan Kılıç;

“Yolumuzu hızlı bir şekilde trafiğe açmaya çalışıyoruz. Bütün ekiplerimiz burada çalışıyor. Yolda herhangi bir kar ile alakalı buzlanma ya da kayma gibi bir durumun söz konusu olmadığını düşünüyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Kısa süreliğine trafiği durdurduk. Alternatif güzergahlardan trafik devam ediyor.”

Dedi.