Pandemi ve ardından deprem ile birlikte kent yaşamına ilgi azalırken köy hayatına olan ilgi artış gösterdi. Hükümet bu yöne yönelenler için birtakım destek projeleri hazırladı. Ziraat Bankası da bu doğrultuda bir adım attı ve özellikle tarım ve hayvancılık sektöründe faaliyet gösterenlere yönelik kampanyalar düzenledi.

Otomobil Alacaklar Dikkat! 2024 Mayıs Ayında Büyük İndirimler ve Sıfır Faiz! Otomobil Alacaklar Dikkat! 2024 Mayıs Ayında Büyük İndirimler ve Sıfır Faiz!

PROJELER VE FAYDALANMA ŞARTLARI

Uzman Eller Projesi tarım ve hayvancılık bölümlerinden mezun olanlara verilen bir destek projesi iken, Genç Çiftçi Kredisi genç çiftçilere özel bir kredi imkanı sunuyor. Köye Dönüş Kredisi ise köy yaşamına yönelmek isteyenlere yönelik bir destek olarak karşımıza çıkıyor. Bu projelerden faydalanmak isteyen kişilerin yaş şartları ve tarım/hayvancılık alanlarındaki deneyimleri dikkate alınarak belirli bölgelerde yaşama şartı da aranabilmektedir.

250 BİN TL ÖDEME İÇİN VADE SÜRESİNE DİKKAT

Ziraat Bankası'nın sıfır faizli kredisi ile 250 bin TL'ye kadar borç almak mümkün. Ayrıca, 84 ay vadeli ödeme imkanı sunuluyor ve ilk 12 ay ödemesiz planlama yapılabiliyor. Bu kampanyadan faydalanacak olanlar, vade süresine dikkat etmeli ve ödeme planlarını buna göre belirlemelidirler.