Alınan bilgilere göre; Çağlar B., Yasin K., Gökhan Kılıç ve Muhammet O. gece eğlenmek amacıyla belirtilen gece kulübüne giriş yapmak istediler. Ancak, kulübün çalışanlarından bazıları bu dört gence giriş izni vermedi. Nedenleri tam olarak bilinmese de bu karara tepki gösteren gençlerle kulüp çalışanları arasında sözlü sataşmalar başladı.

Tansiyonun gitgide arttığı bu sataşma sırasında, gece kulübünün güvenlik görevlisi Güçlü Ş. E., yanında bulunan silahını çekerek Çağlar B., Yasin K., Gökhan Kılıç ve Muhammet O.’ya doğru ateş açtı. Karşılıklı ateş sırasında Çağlar B. de güvenlik görevlisine doğru silahını ateşledi ve olay yerinden hızla uzaklaştı.

İslahiye Kazasi Son Dakika (İzle) 2024 İslahiye Kazasi Son Dakika (İzle) 2024

Bursa'da Gece Kulübü Çatışması

İlk belirlemelere göre; Yasin K., Gökhan Kılıç, Muhammet O. ve Güçlü Ş. E. aldıkları yaralarla kanlar içerisinde yere yığıldı. Olay yerine çağrılan ambulanslarla yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırıldı. Ne yazık ki Gökhan Kılıç, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Muhammet O.'nun ise durumunun ciddiyetini koruduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Olayın hemen ardından başlatılan geniş çaplı operasyonla, olay yerinden kaçan şüpheli Çağlar B., yaklaşık 500 metre ileride polis ekiplerince kıskıvrak yakalandı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Olayın neden kaynaklandığı, taraflar arasında daha önceden bir husumet olup olmadığı ve silahların nasıl temin edildiği konularında detaylı incelemeler yapılıyor.

Bursa'da Gece Kulübü Çatışması

Olayın tanıkları ve yaralıların ifadeleri doğrultusunda, olayla ilgili daha net bilgilere ulaşılması bekleniyor. Kulüp çalışanları ve diğer müşterilerin de ifadelerine başvurulacak. Öte yandan, olay yerinde yapılan incelemelerde birçok mermi kovanı ve delil ele geçirildi.

Bursa halkı, bu tür olayların tekrarlanmaması için yetkililerin gerekli önlemleri almasını ve şiddetin her türlüsüne karşı duruş sergilenmesini bekliyor.