İstanbul istikametine giden Zekeriya Batur'un kullandığı 34 J 3507 plakalı otomobil, henüz ismi öğrenilemeyen başka bir otomobile çarpıştıktan sonra yolun dışına çıkarak ağaçlık bir alanda takla attı.

İstanbul istikametine seyir halinde olan Zekeriya Batur, 34 J 3507 plakalı otomobilini kullanmaktaydı. Ne yazık ki, henüz ismi öğrenilemeyen başka bir otomobille çarpıştı ve bu çarpışmanın etkisiyle kontrolünü kaybederek yolun dışına çıktı. Otomobil, takla atarak ağaçlık bir alana savruldu. Bu kaza sonucunda araçta bulunan Zekeriya Batur'un durumu ve diğer otomobilde bulunan kişilerin durumuyla ilgili herhangi bir bilgi mevcut değildir. Olayla ilgili detaylı incelemeler ve gerekli adli süreçler devam etmektedir. Kazanın sebebi ve kazaya karışan diğer faktörler hakkında daha fazla bilgi elde edilmeye çalışılmaktadır.

Hayatını Kaybedenler

Kaza sonrasında olayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine, jandarma ve acil sağlık ekipleri hemen olay yerine ulaştı. Sağlık ekiplerinin yapmış olduğu kontroller sonucunda, otomobilden fırlayan Fatma Batur (42), ne yazık ki olay yerinde yaşamını yitirdi. Sürücü Zekeriya Batur ve Çetin Batur (28) ise ağır yaralı olarak ambulanslarla yakındaki hastanelere sevk edildi.

İslahiye Kazasi Son Dakika (İzle) 2024 İslahiye Kazasi Son Dakika (İzle) 2024

Trajik Sonuç

Çetin Batur, hastaneye ulaştığında doktorların tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti. Zekeriya Batur ise hala hayati tehlikesi devam eden bir durumda. Diğer otomobilde bulunanlar ise kaza sonucunda yaralanmadılar.

Cenaze Dönüşüne Son

Zekeriya Batur'un yönetimindeki otomobilde bulunanların, Samsun'da bir aile üyelerinin cenaze törenine katıldıktan sonra Tekirdağ'a dönüş yolunda oldukları öğrenildi.Azrail Onları Cenaze Dönüşü Yakaladı 2 Ölü, 1 Yaralı 1

Kaza nedeniyle, Kuzey Marmara Otoyolu'nun İstanbul istikametinde trafik kontrollü bir şekilde sağlanmıştır. Otomobilin çekici yardımıyla yoldan kaldırılmasının ardından trafik tekrar normale dönmüştür. Bu trajik kaza, cenaze dönüşü yaşanan bir felaketi gözler önüne sermektedir.