Komşusunu Arabaya Bağlanıp Sürükledi Olayı Nedir? Sansürsüz İzle Komşusunu Arabaya Bağlanıp Sürükledi Olayı Nedir? Sansürsüz İzle

Alaplı ilçesi Merkez Mahallesi'nde yaşayan Filiz Keskin'den haber alamayan yakınları, durumu polise bildirdi. Polis ekipleri, Filiz K.’nin yaşadığı adrese gitti ve kapıyı açan olmayınca eve girdi. Filiz K.'nin yatakta cansız bedeniyle karşılaşıldı. Ölümü şüpheli bulunup soruşturma başlatılan Filiz K.'nin cansız bedeni, otopsi için hastaneye götürüldü.

SELFİE PAYLAŞAN ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI

Polisin yaptığı araştırmada, Filiz K.'nin son saat 03.47'de, ilişki yaşadığı M.C.Y. ile birlikte eve girdiği tespit edildi. M.C.Y. ve Filiz K.'nin apartmanın asansöründeki son görüntülerine ulaşıldı. M.C.Y.'nin, Filiz K.'nin cansız bedeniyle selfie yapıp, fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaştığı tespit edildi. Bunun üzerine M.C.Y. gözaltına alındı.

OLAYIN ŞOKE EDİCİ BOYUTU

Olay, toplumda büyük bir infiale sebep oldu. Sosyal medyada geniş yankı bulan olay, insanların vicdanlarını sarsarken, genç neslin bu tür olaylara olan ilgisini de gözler önüne serdi. Cesetle selfie yaparak sosyal medyada paylaşmak ne kadar insafsızca ve mantıksızca bir davranış olsa da, olayın gerçekleşmesi ise daha da korkunçtu.