Türkiye ve Moğolistan'dan Kentsel Kalkınmada Tarihi İşbirliği! Türkiye ve Moğolistan'dan Kentsel Kalkınmada Tarihi İşbirliği!

Daha önceki yerel seçimlerde "Tarih yazacağız" söylemini yineleyen Öztrak, "Kongrelerimizle ayakta duruyoruz. Yerel seçimlerde tarihi bir başarıya imza atacağımıza olan inancımız tam. Bu sefer Bursa, Balıkesir ve hatta Konya'yı bile kazanacağız. İyi gözlemleyin," dedi.

iddialı Sözlerle Başlayan Hedef Belirleme

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, AK Parti'nin yönettiği belediyeleri alacakları iddiasıyla çıkış yaptı. Öztrak, "Kongrelerimizle ayakta duruyoruz. Yerel seçimlerde tarihi bir başarıya imza atacağımıza olan inancımız tam. Bu sefer Bursa, Balıkesir ve hatta Konya'yı bile kazanacağız. İyi gözlemleyin," ifadelerini kullandı.

Dikkat Çeken Çıkış Çeşme'de Gerçekleşti

İzmir'in Çeşme ilçesinde düzenlenen CHP İlçe Kongresi'nde konuşan Faik Öztrak, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Öztrak, daha önce yerel seçimlerde "Tarih yazacağız" dediği gibi AK Parti'nin yönettiği belediyeleri ele geçireceklerini iddia etti.

Hedefler Net: Konya'dan İstanbul'a Yolculuk

Öztrak, iddialı bir şekilde, "Seçimleri kazanmamış olabiliriz, ama 'kaybetmedik' dediğimizde ise eleştiriliyoruz. Eğer ayağa kalkamıyorsanız, kaybetmişsiniz demektir. Kongrelerimizle ayakta duruyoruz. Yerel seçimlerde tarihi bir başarıya imza atacağımıza olan inancımız tam. Bu sefer Bursa, Balıkesir ve hatta Konya'yı bile kazanacağız. İyi gözlemleyin," şeklinde konuştu.

Değişimin Gündemi: Karşı Cephede Neler Yaşanıyor?

Öztrak, CHP içindeki "değişim" tartışmalarına da değindi. "Duygusal kopuşun en büyüğü karşı cephede yaşanıyor. Tek güvendikleri şey, bizi darmadağın etmek. Hep birlikte hareket ediyoruz ve bu seçimi kazanacağız. Bu yıl CHP'nin yüzüncü yılı. Bu özel yıl, CHP'liler olarak büyük bir coşkuyla kutlanacak," dedi.

Karşı Tarafa Mesaj: Yenilgi ile Gelen Değişim

CHP Sözcüsü Öztrak, "Bu seçim bir aşamaydı ve 2024'teki seçimlerle sonuçlanacak. Eğer karşı tarafa yenilgi yaşatabilirsek, her şeyin nasıl değişebileceğini göstereceğiz. Bu seçimde Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu, 25.5 milyon seçmenin oyunu aldı. 30-35 milyon oy alarak, AKP'nin yolculuğuna son vereceğiz," şeklinde konuştu.

Bu iddialı çıkışlar ve hedef belirlemeler, CHP'nin yerel seçim öncesindeki kararlılığını yansıtırken, siyasi arenadaki rekabetin de giderek kızıştığını gösteriyor.