Şırnak’ın Cizre ilçesinde, gecenin geç saatlerine doğru korkutan bir trafik kazası meydana geldi. Kaza, Orhan Doğan Caddesi Sevgi Sokağı önünde saat 23.30 sularında yaşandı ve yerel halkı derinden üzdü. H.S. kontrolündeki 34 ZT 6989 plakalı otomobil ile İ.O. yönetimindeki 47 LD 932 plakalı kamyonet, aynı şeritte meydana gelen bir anlaşmazlık sonucu kafa kafaya çarpıştı. Bu çarpışma, çevredeki vatandaşlarda büyük bir panik yaratırken, kazada aralarında 3 kadının da bulunduğu toplamda 5 kişi yaralandı.

Komşusunu Arabaya Bağlanıp Sürükledi Olayı Nedir? Sansürsüz İzle Komşusunu Arabaya Bağlanıp Sürükledi Olayı Nedir? Sansürsüz İzle

Cizre’de Gece Yarısı Meydana Gelen Korkunç Kaza

Çarpışmanın etkisiyle kamyonet yolda sürüklenirken, otomobil sürücüsü ise direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarptı ve ters döndü. Otomobilde bulunan üç kadın ve her iki araç sürücüsü olay yerinde yaralandı. Vatandaşların hemen ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri hızla sevk edildi.

Olay yerine kısa sürede ulaşan güvenlik güçleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak kazazedelerin güvenliğini sağladı. İtfaiye ekipleri, devrilen otomobildeki yaralılara ulaşabilmek için aracı düzeltirken, sağlık ekipleri de diğer yaralılara müdahalede bulundu. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Cizre Dr. Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu, ancak tedbir amaçlı hastanede tutuldukları bildirildi.

Cizre’de Gece Yarısı Meydana Gelen Korkunç Kaza

Kaza sonrasında yaklaşık 1 saat süreyle ulaşıma kapanan yol, araçların kaldırılması ve incelemelerin tamamlanmasının ardından tekrar trafiğe açıldı. Polis ekipleri, kazayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlattı. Olayın nasıl meydana geldiği ve sorumluların kim olduğu konusunda detaylı bir araştırma yürütülüyor. Kazanın ardından bölge halkı da daha dikkatli olunması gerektiğini vurgulayarak, sürücülere tedbirli olmaları konusunda çağrıda bulundu.