Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, Hıdırağa Mahallesi'nde Salih Omurtak Caddesi ile Yoğurtçu Sokak yol ayrımında, yaklaşık 1 metre derinliğinde bir çukur oluştu. Bu çukur, 2 gün sonra müşteri götürmeye çıkan bir ticari taksi şoförü için kâbusa dönüştü.

Durağından dönüş yapan taksici, çukuru fark etmeden yaklaştı ve aracıyla birlikte çukura düştü. Şans eseri sürücü ve yolcu yara almadan kurtuldu, ancak araçta maddi hasar meydana geldi.

Ticari taksi çukura düştü

Olayın ardından toplanan çevre sakinleri, uzun süredir belediyenin bu tehlikeli çukuru kapatmamasına tepki gösterdi. Taksici de yaşadığı mağduriyeti şu şekilde ifade etti: “Daha geçen gün söyledik, gelsinler bu çukuru kapatsınlar diye ama demek ki duymazdan gelindik. Oraya duba koymuştuk, dubayı da çalmışlar. Ben de hastaneye acil müşteri götürmeye diye çıkarken, dubanın da olmaması nedeniyle fark etmeden çukura daldım. Yazık günah, şimdi mağdur oldum, kim karşılayacak benim zararı mı?”

Tekirdağ'da Kaçak Sigara Operasyonu Tekirdağ'da Kaçak Sigara Operasyonu

Bu olay, belediyenin altyapı ve güvenlik konularındaki ihmaliyle ilgili bir kez daha dikkatleri çekiyor. Vatandaşlar, benzer durumların yaşanmaması için yetkililerin daha duyarlı olmalarını bekliyor.