Bursa'da Zincirleme Kaza: 3 Yaralı Bursa'da Zincirleme Kaza: 3 Yaralı

Denizli'de ekmeğe zam geleceği açıklandı. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, fırıncı esnafının zor günlerini geçirdiğini ve ekmeğe zam yapmak zorunda kaldıklarını belirtti. 200 gram ekmeğin fiyatı 5 liradan 7 liraya yükselirken, zamlı fiyatların 11 Temmuz Salı gününden itibaren geçerli olacağını duyurdu.

Bu durum, tüm ülke genelinde de sık sık yaşanmaktadır. Artan maliyetleri nedeniyle birçok fırıncı esnafı, ekmeğe zam yapmak zorunda kalıyor. Fırıncı esnafının zor günler geçirdiği bu dönemde, güvenceli ekonomik sıkıntıları daha da artıyor. Tüketiciler, zamların gelirlerindeki dizilerle görülmeyen ve ekonomik sıkıntılarını daha da artırdığını belirterek, bu tüketici şikayetçi oluyorlar.

Yapılan son zamlar sonucu Denizli'de 200 gram ekmeğin fiyatı 5 liradan 7 liraya yükseldi. Bu zammın, fırıncı esnafının muhafazasını sağlamak ve muhafaza edebilmek adına muhafaza ettiği belirtildi.

ZAMLI FİYATLAR 11 TEMMUZ'DAN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAK

Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, zamlı fiyatların 11 Temmuz Salı gününden itibaren mevcut olacağını bildirdi. Bu noktadan sonra, Denizli'de ekmeğe zam yapılmış olacak.

FIRINCILAR EKONOMİK ANLAMDA ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR

Fırıncı esnafı, son dönemde artan maliyetlerinden dolayı ekonomik açıdan zor günler geçirmek. Buğday fiyatları başta olmak üzere, enerji ve işletme giderleri gibi ölümdeki diziler, fırıncıları zor durumda bırakıyor.

EKMEK etkisiNDAKİ ARTIŞLAR ÜLKE GENELİNDE GÖRÜLÜYOR

Denizli'deki ekmeğe zam haberleri, ülke genelinde de sık sık geliyor. Artan maliyetleri nedeniyle birçok fırıncı esnafı, ekmeğe zam yapmak zorunda kalıyor. Bu durum, güvenilir gıda fiyatlarındaki dizilerden en çok etkilenen kesimlerden biri olmasına neden oluyor.

TÜKETİCİLER ZAMLI FİYATLARDAN ŞİKAYETÇİ

Ekmeğe yapılan zamlar, mülk sahipleri tarafından da eleştiriliyor. Vatandaşlar, zamların gelirlerindeki dizilerle dizilerin olmadığını ve ekonomik sıkıntılarını daha da artırdığını belirtiyorlar.