Çivril ilçesi Iğdır kavşağında meydana gelen korkunç bir trafik kazasında, Niyazi Kılıç yönetimindeki 20 AGB 921 plakalı otomobil ile Yiğitcan Küçük'ün kullandığı 64 ACL 194 plakalı minibüs çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle araçlar yol kenarına savruldu ve hurdaya döndü. Olay yerine gelen ambulans, itfaiye ve güvenlik ekipleri hayatını kaybedenlerin yanı sıra yaralıları da kurtarmak için seferber oldu. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen, otomobilde bulunan Çağdaş Bozkurt, Yağmur Demir ve Başak Su Doğru hayatını kaybetti. Sürücü Niyazi Kılıç ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ve ne yazık ki doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Minibüste yaralanan Uşak’ın Sivaslı İlçesi Belediye Başkanı Hürrüyet Şafak’ın oğlu Mert Veli Şafak, Mustafa Bozkurt ve sürücü Yiğitcan Küçük ise ambulanslarla en yakın hastanelere sevk edildi. Tedavileri süren yaralıların sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Hayatını kaybedenlere ait cenazeler morga kaldırıldı.

Kazada çarpışmanın şiddetiyle metal yığınına dönen araçlar, çekici yardımıyla bölgeden uzaklaştırıldı. Kazayla ilgili ilgili soruşturma sürüyor.