Didim ile Söke'yi birbirine bağlayan yol üzerinde yaşanan talihsiz bir trafik kazası, tüm bölgeyi yasa boğdu. Didim-Söke yolunda meydana gelen bu korkunç kazada, ailesiyle birlikte seyahat eden 10 yaşındaki M.E. hayatını kaybetti.

Mersin'de Vahşet... Eşini Öldürüp İntihar Etti Mersin'de Vahşet... Eşini Öldürüp İntihar Etti

Kazanın Meydana Gelişi ve İlk Andan Detaylar

Olay, Didim-Söke yolunda, Uslu Sitesi yakınlarındaki kavşakta gerçekleşti. Kaza esnasında, Didim yönünden Söke'ye doğru ilerlemekte olan E.T. yönetimindeki 16 CCU 18 plakalı kamyonet ile Ş.K.A'nın kullandığı, 34 GC 4821 plakalı ticari aracın kavşakta çarpışması sonucu meydana geldi. Çarpışmanın şiddetiyle ticari araç refüje savruldu.

Kaza yerinde, ticari araçta bulunan yaşlı çift Ş.K.A ve eşi B.K ile yanlarında bulunan 10 yaşındaki torunları M.E yaralandı. Olayı fark eden çevredeki vatandaşlar ve diğer sürücüler, hemen durumu emniyet ekiplerine ve 112 Acil Servis'e bildirdi.

Hastanede Yaşanan Dram

Yaralılar, olay yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri tarafından alınarak Didim Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak küçük M.E, hastanede doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Küçük M.E'nin vefatı, ailesi başta olmak üzere, tüm bölge sakinlerini derinden üzdü.

Soruşturma Devam Ediyor

Yaşanan bu trajik kaza sonrası, emniyet güçleri olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Kazanın nasıl ve neden meydana geldiğini aydınlatmak için kaza yeri üzerinde çalışmalar sürdürülüyor.

Bölgede sıkça yaşanan kazaların ardından yetkililer, sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyarıyor ve trafik kurallarına uymaları konusunda hatırlatmalarda bulunuyor.